Adásban:
Most

augusztus 2015

VÁROSUNK MEGYEI DÍJAZOTTAI

Számos megyei szintű szakmai díjat és címet adott át augusztus 18-án, kedden Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, Berec Zsolt Miklós és Piroska Miklós alelnökökkel együtt államalapító nemzeti ünnepünk tiszteletére rendezett megyei megemlékezésen. A Jászság fővárosába több díj is érkezett!

2014. tavaszán az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási
rendszeréhez benyújtott „''A jövő egészséges felnőttei'' - Egészséges életmód és sport rendezvények a Szent István Egyetem Gyakorló Sport Általános Iskola és Gimnáziumban” című, TÁMOP-6.1.2.A-14/2- 2014-0017 jelű pályázatunk 14 723 780 Ft összegű támogatásban részesült. A projekt az EurópaiUnió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A JÁSZSÁGI VÁGTÁT ÉRTÉKELTÉK

Mint azt nézőink közül is bizonyára sokan látták, augusztus 15-én rendezték Újerdőben a Jászsági Vágtát. Az első ízben rendezett eseményre nagyon sokan kilátogattak és izgalmas futamokat láthattak. Nagy János főrendező és Balog Donát a terület képviselője egy sajtótájékoztató keretében értékelte az eseményt.

SZENNYVÍZÉPÍTÉSI BEJÁRÁS

2014 decemberében alapkőletétellel kezdődött Jászdózsa község, valamint Jászladány nagyközség környezetvédelmi beruházása, amelyek befejezése 2015. év őszére várható. A két település szennyvízcsatorna-, és szennyvíztelep építésével kapcsolatosan bejárást tartottak, amelyen arról számoltak be, hogy hol tart a beruházás.

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!