Adásban:
Most

FORGALOMVÁLTOZÁS ABONYBAN

Figyelem! Ideiglenes forgalmi változás és buszváró áthelyezés lesz a Pünkösdölő miatt! Rendezvény miatt változik a Kossuth térről induló buszok indulási/ érkezési helye és délután tilos lesz behajtani a Kossuth térre
 
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot és Utazóközönséget, hogy 2016. május 15-én (vasárnap) – a Pünkösdölő, Pünkösdi Fúvószenekari és Mazsorett Találkozó,és az Erős Emberek Versenye miatt, mely részben a város főterén és a Kossuth tér Sportcsarnok előtti szakaszán történik majd -, az Abony-Cegléd, Abony-Szolnok autóbuszvonal járatai terelt útvonalon közlekednek, és ideiglenes megállóhelyről indulnak. A buszok indulási és érkezési helye a következőképpen módosul ezen a napon:
 
Az Abony-Szolnok között közlekedő buszok a Szelei úti Somogyi Imre Általános Iskola előtti parkolóból indulnak és érkeznek meg. Az Abony-Abony Vasútállomás-Cegléd viszonylatban közlekedő buszok indulási és érkezési helye a Szilágyi Erzsébet utcában elhelyezett ideiglenes megállóhely lesz.
 
Az Abony, Kossuth tér lezárása miatt 2016. május 15-én (vasárnap) délután (a Sportcsarnok előtti szakaszon és a Főtéren zajló események miatt) a Vasút út - Nagykőrösi út és a Báthory István utca felől a Kossuth tér irányába gépjárművel behajtani tilos.   A rendezvény sikeres lebonyolítása érdekében megértésüket köszönjük.
 
Abony Város Önkormányzata
 
Forrás: abony.hu

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!