Adásban:
Most
Y BRAND „MOTIVÁCIÓ” KUPA

A Yakuzák Se 27 éves fennállása óta először rendezett saját versenyt, Y Brand „Motiváció” Kupa néven. Ennek elsősorban az volt célja, hogy az egyesület versenyzői hazai környezetben is számot adjanak tudásukról.

2017, szeptember 15 - 17:45
JUBILEUMI FOGATHAJTÓ VERSENY

Immár 10. alakalommal rendezte meg versenyét a Jászberényi SE Fogathajtó Szakosztálya, amelyet a BA-HO-KA Lovastanya és Jászberény város Önkormányzata is támogatott. A szeptember 9-én lebonyolított Fogathajtó verseny - most először - megyei döntő is volt egyben.

2017, szeptember 15 - 16:40
ÚJ SZAKOSZTÁLY VEZETÉS AZ UTÁNPÓTLÁS HOKISOKNÁL

A nyári szünet után augusztus végén újra megnyitotta kapuit a jászberényi fedett jégpálya, aminek küzdőterét máris birtokba vettek a jégsport képviselői. A Jászberényi Sport Egyesület jégkorong szakosztálya, új vezetéssel vág neki az őszi szezonnak.

2017, szeptember 11 - 13:05
JUBILÁLT A ZAGYVAMENTI MARATON

Jubilált, a Zagyvamenti Maraton, hiszen már 10. alkalommal rendezte a Jászberényi Triatlon Egyesület az egyre népszerűbb futónapját. A versenyen nemcsak a maratoni, hanem a félmaratoni távot, sőt ezt a 21 kilométert párban - egymást váltva is - teljesíthették a versenyzők.

2017, szeptember 1 - 17:28
SZENT ISTVÁN KUPÁÉRT FUTBALLOZTAK

A Humán Erőforrás Bizottság támogatásával, a Kispályás Labdarúgó Verseny Bizottság "Szent István Kupa" néven, labdarúgótornát rendezett augusztus 19-én Jászberényben. Úgy tűnik a nagy meleg sem szegte kedvét a csapatoknak, hiszen több mint tíz együttes mérettette meg magát a tornán.

2017, augusztus 25 - 11:24
MEGYEI RANGADÓT NYERT A JFC

Jászberény NB II-es labdarúgó csapatra az idei őszi első fordulóban Gyöngyösön vendégszerepelt, ahol döntetlent játszott. Augusztus 19-én, a 2. játéknapon pedig, Tiszafüredet fogadták egy megyei rangadó keretében.

2017, augusztus 25 - 11:20
EGYÜTT A JÁSZBERÉNYI NŐI RÖPLABDACSAPAT

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Jászberényi Röplabda Klub új elnöke Oszvald Nándor lett és a vezetőségben is személycserék történtek.

2017, augusztus 11 - 11:45
ÚJ LELÁTÓ KÉSZÜL A LABDARÚGÓ STADIONBAN

Előző adásunkban beszámoltunk a Jászberény labdarúgó csapat rajt előtti készülődésről. Most pedig arról adunk rövid tudósítást, hogy új lelátó is készül a labdarúgó stadionban, amit remélhetőleg még az idei őszi szezonban igénybe vehetnek a szurkolók.

2017, augusztus 11 - 11:22
ÚJ SZAKOSZTÁLY A YAKUZÁK SE-NÉL

Az utóbbi években igen sikeresen szereplő Yakuzák SE új szakosztállyal bővült. Természetesen nekik is az egyre népszerűbb Y Ház ad otthont. Stábunk látogatásakor egy övvizsga is zajlott az edzőteremben.

2017, augusztus 7 - 10:33

Jászberény labdarúgó csapata az előző szezonban a 3. helyen végzett az NB III Keleti csoportjában. Az előkelő helyezés ellenére a nyári időszakban többen eligazoltak az együttesből. Így Gelei Károly edzőnek szinte új csapatot kellett összekovácsolnia a 2017/18-as idényre.

2017, augusztus 7 - 10:28

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!